BSO/VSO

De BSO (VSO) heet Snuffel. Wij starten na school met een gezamenlijk moment waarbij we een kopje thee drinken en een biscuitje of wat fruit nuttigen. Er is een kleine ruimte waar een lekkere bank komt te staan, boeken, tv, spelcomputer etc. Ook staan daar de rijdende kasten die we na schooltijd in de hal kunnen zetten, zodat we in de hal lekker kunnen spelen, knutselen etc. De tv en spelcomputer staat er, maar er zijn wel regels voor. Maximaal 15 minuten per kind (of koppel) en alleen als het weer te koud of te guur is om buiten te spelen. Buiten is wel de prioriteit, maar na een dag school is even chillen en bijkomen wel heel prettig.

Bij Pommetje spelen wij veel buiten. Weer of geen weer. Elke dag proberen wij naar buiten te gaan. Als ouder moet u alleen rekening houden met de aankleding van uw kind (jas, sjaal, muts, handschoenen, warme schoenen etc.) Onze omgeving helpt daar natuurlijk bij. Lekker in de moestuin of een wandeling door het bos.

Is de school dicht vanwege een studiedag dan kunt u doorgeven of gebruik wil maken van extra uren. Deze worden extra verrekend op de factuur. Voor alle standaard uren inclusief de vakanties maken wij een standaard maandtarief.