Opvang bij IKC Hei & Bos

 

 

Kindcentrum voor kinderen van 0 -13 jaar

Wij zijn ontzettend trots dat wij, kinderopvangorganisatie Eigen & Wijzer, vanaf maandag 27 juni 2022 de dagopvang, buitenschoolse en voorschoolse opvang gaan verzorgen binnen IKC Hei & Bos. We bieden in deze samenwerking kinderen van 0-13 jaar een veilige uitdagende ontwikkelomgeving en we werken nauw samen binnen het IKC-team voor de verdere ontwikkeling van het kindcentrum.

Eigen & Wijzer heeft ruime ervaring in het oprichten en ontwikkelen van een kindcentrum. In samenwerking met het onderwijs, bieden we kinderen en ouders een onderscheidend en divers aanbod, passend bij de eisen van deze tijd en bij het karakter en de visie van de betreffende scholen. De kern van  samenwerking is het centraal stellen van de ontwikkeling van het kind op basis van een doorgaande pedagogische lijn. We werken vanuit dezelfde pedagogische visie op de ontwikkeling van kinderen en werken samen met de basisschool en u als ouder om te bepalen welke behoefte een kind heeft.

De missie van IKC Hei & Bos is helder en onderschrijven we van harte. Wij hebben reeds meerdere locaties waar groene kinderopvang, natuur en natuurbeleving centraal staan. Daarnaast is dagelijks buitenspelen en een gezond voedingsbeleid standaard bij Eigen & Wijzer.

https://www.eigen-en-wijzer.nl/ikc-hei-en-bos/