Hei & Bos (natuur)puzzeltocht

Op zaterdag 3 juli kan je in Hoenderloo mee doen aan de Hei & Bos (natuur)puzzeltocht. Een leuke activiteit voor gezinnen met kinderen in de basisschool leeftijd! Tijdens de tocht moet je zoeken, puzzelen en creatief zijn om tot de (natuurlijke)oplossing te komen. Ondertussen wandel je door de prachtige natuur van Hoenderloo. Wie aan het eind van de puzzeltocht het antwoord goed heeft, ontvangt een prijsje! Deelname is gratis voor iedereen uit de gemeente Apeldoorn, Ede en Arnhem.

De tocht begint en eindigt op het prachtige natuurlijke speelplein van IKC Hei & Bos. IKC Hei & Bos is de basisschool, kinderopvang en BSO in Hoenderloo met natuurlijk verwonderwijs als onderwijsconcept.

Voor of na de tocht kunnen de kinderen op het speelplein even heerlijk klimmen, klauteren, dammen bouwen, insecten zoeken en verwonderen. Voor iedereen staat wat te drinken en te eten klaar. De school is open voor iedereen die het leuk vindt om even binnen te kijken. De tocht kan coronaproof en zelfstandig als gezin gelopen worden. Starten kan tussen 13.00 uur en 14.30 uur, op het schoolplein aan de middenweg 31 te Hoenderloo. Naar verwachting duurt de tocht ongeveer 1,5 uur. Bij de start ontvang je een envelop met alle informatie voor de puzzeltocht!

Wil je meer weten? Stuur je vraag naar Saskia Bemer, saskiabemer@hotmail.com