IKC Hei & Bos verwelkomt 50e leerling!

In de kleutergroep staat Niels. Met een stralend gezicht, maar hij vindt het ook een beetje spannend. Hij is vier jaar geworden en komt voor het eerst naar school. Gelukkig wist hij al waar hij naar toe moest en kende hij de kinderen en de meester en juf ook al. Hij zat voorheen bij de peutergroep van de kinderopvang in hetzelfde gebouw. De peutergroep komt regelmatig spelen in en met groep 1/2.

Voor IKC Hei & Bos is het een speciale dag, want Niels is de 50e basisschool leerling! Na de start in augustus 2018 is IKC Hei & Bos gestaag gegroeid. Door het unieke concept ‘natuurlijk verwonderwijs’ komen niet alleen kinderen uit Hoenderloo, maar ook kinderen uit de omliggende dorpen en Apeldoorn naar IKC Hei & Bos. We zijn in 2018 gestart met 13 kinderen en zijn trots onze 50ste basisschool leerling te mogen ontvangen! Een moment om kort bij stil te staan en samen te vieren.

Belangrijke pijlers van ons concept ’natuurlijk verwonderwijs’: de kinderen werkelijk zien en horen, natuuronderwijs, ontdekkend (en bewegend) leren, veel naar buiten met elkaar, onderwijs en opvang van 0-13 jaar.

Inmiddels werken we bij het basisonderwijs met drie groepen: de konijnen (onderbouw), de vossen (middenbouw) en de wolven (bovenbouw). Bij de kinderopvang zitten: de kippen (0-2 jaar), de eekhoorns (peutergroep) en snuffel (BSO-groep).

Onlangs is het plein van het IKC helemaal vernieuwd en vergroend. Met veel ruimte om te spelen, heerlijk te ontdekken en in contact te zijn met de natuur. Wilt u vrijblijvend meer informatie of eens een kijkje komen nemen? Dat kan! Wees welkom. U kunt een afspraak maken via info@heienbos.nl of kijk op Facebook of de website www.heienbos.nl