Janneke Nieboer, medewerker VSO en peuterplusgroep

Even voorstellen……

Ik ben Janneke Nieboer, getrouwd en we hebben 3 kinderen van 29, 27 en 21 jaar. Sinds 23 januari 2018 zijn wij in Hoenderloo komen wonen. We komen uit Voorschoten en hadden al jaren lang de droom om heerlijk buiten te wonen met onze beestenboel (die langzaam steeds omvangrijker wordt) en dat is gelukt. We genieten volop van het buitenleven in het mooie dorp Hoenderloo!

Ik heb ruim 16 jaar gewerkt op een basisschool in Voorschoten als onderwijsassistent waar ik ontslag moest nemen omdat de afstand te ver is om heen en weer te reizen.

Ook ben ik sinds 2014 zelfstandig ondernemer en heb een eigen bedrijfje; Mindful Groter Groeien. Ik geef mindfulness trainingen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Verder ben ik bevoegd om een Mindfulkidstraining te geven op een basisschool.

Naast het buitenleven wil ik graag nog wat uurtjes werken met kinderen. Na mij verdiept te hebben in het pedagogisch beleidsplan van kinderdagverblijf Pommetje, die in Hoenderloo komt op de IKC Hei & Bos, heb ik een open sollicitatie gestuurd en ga ik daar per 27 augustus a.s. starten op de VSO en peuterplusgroep waar ik enorm veel zin in heb!

Mijn visie op het werken met kinderen is dat kinderen kinderen mogen zijn en dat ieder kind uniek is en zich ontwikkelt in zijn of haar eigen tempo. Dat ik daarin het kind kan en mag stimuleren en begeleiden, zodat het zich kan ontwikkelen als een gelukkig en zelfstandig individu.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met collega’s van kinderdagverblijf Pommetje en IKC Hei & Bos op deze mooie, natuurlijke locatie te gaan starten!