Leerkracht Helen Reichard

Het aankomend schooljaar heb ik het geluk om leerkracht te mogen zijn van IKC Hei & Bos in het prachtige Hoenderloo. Graag stel ik mij, aan alle toekomstige kinderen, ouders en andere betrokkenen van deze school, voor.

Mijn naam is Helen Reichard. Ik ben 34 jaar, getrouwd met Guido en ik woon midden in het centrum van Arnhem. Ik ben een echt ‘Arnhems meisje’, want ik woon hier al mijn hele leven. Ik ben gek op reizen, Vitesse, hardlopen en wandelen.

De afgelopen 12 jaar heb ik met veel plezier lesgegeven in Loo, Renkum en Ede. Momenteel ben ik juf van een groep 3/4 op de Panta Rhei in Ede. Ik ben een leerkracht die graag meedenkt over de visie van de school en graag op een kleinschalige school werkt, zodat ik aandacht en oog kan hebben voor alle kinderen. Om deze redenen denk ik dat ik helemaal op mijn plek zal zijn op Hei & Bos.

Ik vind het belangrijk dat elk kind zijn of haar eigen talenten mag en kan ontdekken, rekening leert te houden met anderen, zelf ervaart hoe leuk leren kan zijn en zich prettig voelt op school.

Ik verheug me erop om echt te gaan starten met de allereerste groep van Hei & Bos en iedereen te leren kennen die betrokken is bij dit bijzondere initiatief waar ik nu al trots op ben!

Tot snel en met vriendelijke groet,

Helen Reichard